ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Μπορείτε Να Πληρώσετε Την Παραγγελία Σας Με Τρείς(3) Τρόπους

  • Αντικαταβολή

Τα Προϊόντα Αποστέλλονται Με CourierΕΛΤΑ Ή Με Μεταφορική Εταιρία. Εσείς Πληρώνετε Κατά Την Στιγμή Της Παραλαβής.
Σύμφωνα Με Τις Ισχύουσες Φορολογικές Διατάξεις, Παραστατικά Αξίας Άνω Των 500€ (Με ΦΠΑ) Προς Ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) Και Παραστατικά Αξίας Άνω Των 500€ (Προ ΦΠΑ) Προς Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) Θα Πρέπει Να Εξοφλούνται ΜΟΝΟ Με Τους Παρακάτω Τρόπους:

Κατάθεση/ Έμβασμα Σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Χρέωση Σε Πιστωτική Ή Χρεωστική Κάρτα

  • Με Κατάθεση Σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Καταθέτετε Τα Χρήματα Στον Τραπεζικό Λογαριασμό Και Μας Αποστέλλετε Με Email ( Chiosmarket@gmail.com) Αντίγραφό Του.

Στην Αιτιολογία Θα Πρέπει Οπωσδήποτε Να Αναφέρεται Το Ονοματεπώνυμο Σας Και Τον Αριθμό Παραγγελίας.

Alpha Bank
IBAN: GR2601406000600002330004436

Το Όνομα Χρέωσης Που Θα Εμφανιστεί Θα Είναι: Χούλης Νικόλαος        

  • Με Πιστωτική Κάρτα

Στο Chiosmarket.gr Δεκτές Γίνονται Οι Κάρτες Visa, Mastercard, Πιστωτικές, Χρεωστικές Ή Προπληρωμένες Κάρτες. Στις Αναγραφόμενες Τιμές Συμπεριλαμβάνεται Ο Νόμιμος Φ.Π.Α. Μέχρι Την Πλήρη Εξόφληση Του Τιμήματος Τα Εμπορεύματα Παραμένουν Στην Κυριότητα Της Πωλήτριας Εταιρείας.

Ασφάλεια Πληρωμών

Τα Προσωπικά Στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση Τηλέφωνα Κλπ.) Που Δηλώνουν Οι Πελάτες Μέσω Του Ηλεκτρονικού Διαδικτυακού Καταστήματος Μας Χρησιμοποιούνται Αποκλειστικά Προς Το Σκοπό Της Διεκπεραίωσης Των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών Που Διενεργούν Οι Πελάτες.

Η Συλλογή Και Επεξεργασία Των Εν Λόγω Προσωπικών Δεδομένων, Καθώς Και Η Τήρηση Του Σχετικού Αρχείου Διεξάγεται Αποκλειστικά Από Συγκεκριμένα Εξουσιοδοτημένα Στελέχη Της Εταιρίας Μας.

Η Chiosmarket.gr Λαμβάνει Όλα Τα Απαραίτητα Μέτρα Για Την Ασφάλεια Και Προστασία Των Προσωπικών Δεδομένων Και Την Τήρηση Του Απορρήτου Της Επεξεργασίας Αυτών, Σύμφωνα Με Τις Διατάξεις Του Ν. 2472/1997 Περί Προστασίας Του Ατόμου Από Την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  • Δεν Υπάρχει Δημόσια Προσβάσιμο Αρχείο Των Προσωπικών Δεδομένων Των Πελατών Που Δηλώνονται Μέσω Του Ηλεκτρονικού Διαδικτυακού Καταστήματος Μας.
  • Δεν Απαιτούμε Εγγραφή Στην Ιστοσελίδα (Είναι Προαιρετική)
  • Δεν Στέλνουμε Ποτέ Διαφημιστικά Μηνύματα (Email), Παρά Μόνο Αν Το Ζητήσει Ο Πελάτης.

Για Έξτρα Ασφάλεια, Η Πληρωμή Με Πιστωτική Κάρτα Γίνεται Για Λογαριασμό Μας, Μέσω Της Υπηρεσίας Stripe. Όλες Οι Πληρωμές Που Πραγματοποιούνται Με Χρήση Κάρτας Διεκπεραιώνονται Μέσω Της Πλατφόρμας Ηλεκτρονικών Πληρωμών Της Stripe Και Χρησιμοποιεί Κρυπτογράφηση TLS 1.1 Με Πρωτόκολλο Κρυπτογράφησης 128-Bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η Κρυπτογράφηση Είναι Ένας Τρόπος Κωδικοποίησης Της Πληροφορίας Μέχρι Αυτή Να Φτάσει Στον Ορισμένο Αποδέκτη Της, Ο Οποίος Θα Μπορέσει Να Την Αποκωδικοποιήσει Με Χρήση Του Κατάλληλου Κλειδιού.

Η Πλατφόρμα Stripe Είναι Ένας Επεξεργαστής Πληρωμών Για Διαδικτυακές Επιχειρήσεις.

 Η Stripe Λειτουργεί Με Την Τεχνολογία Tokenized Payments. Με Λίγα Λόγια, Η Φόρμα Πληρωμών Υπάρχει Μέσα Στην Ιστοσελίδα, Κάθε Νέος Πελάτης Μπαίνει, Παίρνει Έναν Μοναδικό Κωδικό (Που Δεν Φαίνεται Σε Κανέναν) Και Μπορεί Να Πληρώσει Για Τις Υπηρεσίες Και Τα Προϊόντα Χωρίς Προβλήματα Και Με Την Μέγιστη Ασφάλεια Μιας Και Όλη Η Φόρμα Των Πληρωμών Έρχεται Από Την Stripe “Αυτόματα”. Έτσι Ο Πελάτης Σας Νιώθει Και Ασφαλής Αλλά Μπορεί Να Ολοκληρώσει Την Παραγγελία Του Χωρίς Να Μεταφερθεί Πουθενά.

Αυτός Ο Μοναδικός Κωδικός Που Δημιουργήθηκε Είναι Πάντα Μοναδικός Και Μπορεί Να Πατήσει Να Αποθηκεύσει Τα Στοιχεία Του Στην Stripe. Αποθηκεύεται Μόνο Αυτός Ο Κωδικός, Χωρίς Τα Στοιχεία Της Κάρτας Του, Και Μπορεί Να Ξαναπληρώσει Οποτεδήποτε Ξανά Έρθει Στην Σελίδα, Χωρίς Να Ξαναβάλει Τα Στοιχεία Της Κάρτας Του Και Να Είναι Σίγουρος Ότι Κανείς Άλλος Δεν Βλέπει Τα Στοιχεία Του, Ούτε Και Η Ίδια Η Stripe. Εάν Η Κάρτα Του Αλλάξει Ή Λήξει, Ο Κωδικός Αυτός Λήγει Αυτόματα Και Δε Μπορεί Να Χρησιμοποιηθεί Ξανά. Με Νέα Κάρτα Δημιουργείται Νέος Κωδικός.

Για Λόγους Ασφαλείας, Τα Στοιχεία Των Χρεωστικών/Πιστωτικών/Προπληρωμένων Δεν Αποθηκεύονται Προς Μελλοντική Χρήση. Κατά Συνέπεια, Θα Πρέπει Να Καταχωρούνται Εκ Νέου Κάθε Φορά Που Πραγματοποιείται Ηλεκτρονική Παραγγελία Από Τον Χρήστη. Με Την Καταχώρηση Των Απαιτούμενων Στοιχείων Της Χρεωστικής/Πιστωτικής/Προπληρωμένης, Ο Επισκέπτης/Χρήστης Δηλώνει Ότι Είναι Ο Νόμιμος Δικαιούχος Της Κάρτας Και Συναινεί Στην Χρέωση Τους Με Το Αντίστοιχο Ποσό Για Να Ολοκληρωθεί Η Ηλεκτρονική Συναλλαγή Για Αγορά Του Προϊόντος Μέσω Του E-Shop Της Chiosmarket.gr. Αν Η Συναλλαγή Δεν Ολοκληρωθεί Λόγω Μη Επαρκούς Υπολοίπου Της Κάρτας, Λόγω Απόρριψής Τους Από Την Εκδούσα Τράπεζα Ή Δίκτυο Καρτών, Ή Λόγω Οποιασδήποτε Αστοχίας Αντίστοιχου Υλικού, Λογισμικού Ή Δικτύου, Ουδεμία Ευθύνη Φέρει Η Chiosmarket.gr.

Καλάθι αγορών
elGreek
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο