Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει εντός 14 ημερολογιακών  ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Οποιαδήποτε επιστροφή /αλλαγή γίνεται αποδεκτή μόνο:

Αφού επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και τον λόγο επιστροφής αλλαγής.

Tα προϊόντα ΔΕΝ θα πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα ,πλυμένα, τροποποιημένα, φθαρμένα ή να έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημία καθώς και το καρτελάκι αναγνώρισης του κατασκευαστή και όλες οι υφασμάτινες ετικέτες να είναι προσαρτημένα στο προϊόν .

Οι δοκιμές των προϊόντων γίνονται χωρίς να αφαιρεθεί το καρτελάκι αναγνώρισης του κατασκευαστή

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το προϊόν  θεωρείται ότι δεν βρίσκεται στην κατάσταση που παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Οι λόγοι επιστροφής που μπορεί ο πελάτης να ζητήσει αλλαγή/αντικατάσταση

1.αλλαγή στο μέγεθος του προϊόντος

2.αλλαγή στο χρώμα του προϊόντος

3 αλλαγή στον κωδικό του προϊόντος

4.το προϊόν που παρέλαβε ήταν ελαττωματικό

5.το προϊόν  που παρέλαβε ήταν διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε.

Για τις περιπτώσεις στις οποίες ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή του μεγέθους ,του χρώματος ή του κωδικού το κόστος αλλαγής είναι 5 ευρώ για την πρώτη αλλαγή και επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής τα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν το πελάτη με το ποσό των 7,00€.

Για τις περιπτώσεις που το προϊόν  είναι ελαττωματικό ή λάθος προϊόν  κατά την αποστολή τα έξοδα επιστροφής/αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα chiosmarket.gr

Διαδικασία αλλαγής/επιστροφής

1.Eπικοινωνήστε  με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας μας είτε τηλεφωνικά στο 22710 23065 είτε μέσω email choulishop@gmail.com εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και γνωστοποιήστε μας το αίτημά σας καθώς και το νέο προϊόν  που επιθυμείτε

2.Τοποθετείτε το προϊόν  στην συσκευασία επιστροφής μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής ή ΤΔΑ)

3.συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που βρήκατε στην αρχική συσκευασία.

Σε περίπτωση  αλλαγής την επιστροφή την κάνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ΕΛΤΑ COURIER και με δική μας χρέωση(δηλαδή χρέωση παραλήπτη).

  1. Κατόπιν καλέστε την μεταφορική εταιρεία “ΕΛΤΑ COURIER” τηλ: 11120 (αστική χρέωση) να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
  2. Εάν πραγματοποιήσετε την αλλαγή με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία, εκτός της Ελτα courier τότε επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα μεταφοράς.

Μόλις γίνει η παραλαβή και ο έλεγχος των προϊόντων προχωράει η διαδικασία αλλαγής.

Για τις περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων εφόσον ο καταναλωτής έχει πληρώσει τα μεταφορικά της παραγγελίας του θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό του το ποσό των 5 ευρώ για την επιστροφή του προϊόν τος .Αν η παραγγελία ήταν άνω των 50 ευρώ θα αφαιρεθούν 7 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος. Τα υπόλοιπα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό του εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόν τος στην εταιρία μας εκτός αν η πληρωμή έγινε μέσω πιστωτικής χρεωστικής κάρτας, η μέσω stripe, σε αυτή την περίπτωση θα αφαιρείτε και το ποσό προμήθειας που κάνουν κράτηση οι συγκεκριμένες υπηρεσίες το οποίο ποικίλει ανάλογα το ποσό.

Το τίμημα θα επιστραφεί στον αγοραστή με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο ίδιος.

Καλάθι αγορών
elGreek
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο